Automobielbedrijf Niestcar B.V.

SUBARU XV

 • vanaf

  € 31.995

   

 • vanaf

  6,9 l/100 km**

  Gecombineerd

VEILIGHEID

Bij Subaru geloven we in ALL-AROUND VEILIGHEID en een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety, waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval gebeurt. Daarom hebben we EyeSight*1 ontwikkeld, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de SUBARU XV vergroot.

 
 • Adaptive Cruise Control

  EyeSight*1 handhaaft niet alleen de door de bestuurder ingestelde snelheid, zoals een conventionele cruise control dat doet. Als het systeem een voorligger signaleert, regelt de Adaptive Cruise Control de snelheid zodat een van tevoren ingestelde afstand tot de voorligger bewaard blijft. Het regelt de motor, de transmissie en het remsysteem om uw snelheid af te stemmen op de snelheid van het overige verkeer. Het systeem helpt bij het regelen van de snelheid in druk verkeer op de snelweg en vergroot zo het comfort en het gebruiksgemak bij lange ritten.

 • Subaru XV Adaptieve Cruise Control
 
 • Lane Sway Warning en Departure Warning

  Als u vermoeid bent en slingerend over een rijstrook rijdt, dan helpt Lane Sway Warning u om alert te blijven door middel van een geluid- en lichtsignaal. Als u rijdend met een snelheid van ongeveer 50 km/h of hoger per ongeluk de rijstrookmarkering overschrijdt zonder dat u de richtingaanwijzer hebt gebruikt, dan waarschuwt Lane Departure Warning u voordat u uw rijstrook verlaat.

 • Lane Sway Warning en Departure Warning
 
 • Lead Vehicle Start Alert

  Als u stilstaat en EyeSight signaleert dat de voorligger weer in beweging is gekomen, dan waarschuwt Lead Vehicle Start Alert de bestuurder actie te ondernemen door middel van een zoemer en een knipperende indicator.

 • Lead Vehicle Start Alert
 
 • Lane Keep Assist

  Terwijl u op snelwegen rijdt, houdt de rijbaanassistent door middel van stereocamera’s de markeringen in de gaten en bemerkt het systeem wanneer de auto de rijbaan dreigt te verlaten. Bij snelheden van ongeveer 65km/u of meer helpt het systeem met sturen om het ongewenst verlaten van de rijbaan te voorkomen.

 • Lane Keep Assist
 
 • Pre-collision Braking*2

  Het Pre-collision Braking System kan de bestuurder waarschuwen met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel. Als de bestuurder geen actie onderneemt om de aanrijding te voorkomen, dan kan het systeem het remsysteem activeren om de gevolgen van de aanrijding te beperken of, indien mogelijk, de aanrijding te voorkomen. Als de bestuurder wel actie onderneemt om de aanrijding te voorkomen, dan kan Pre-Collision Brake Assist de bestuurder daarbij helpen.

 • Pre-collision Braking*2
 
 • Pre-collision Throttle Management

  Als EyeSight een obstakel signaleert voor de auto en u de transmissie in stand D zet in plaats van stand R, dan laat het Pre-collision Throttle Management System een aantal korte piepsignalen horen, knippert er een waarschuwingslampje en wordt het motorvermogen beperkt om u te helpen om een frontale aanrijding te voorkomen.

 • Pre-collision Throttle Management

 
 • ADVANCED SAFETY PACK: SUBARU REAR VEHICLE DETECTION (SRVD)*3*4

  Sensoren rondom het voertuig waarschuwen u voor voertuigen in uw dode hoek zodat u veilig van rijstrook kan veranderen. Ook waarschuwt het u voor potentiële aanrijdingen wanneer u achteruit rijdt in een straat met kruisend verkeer.

 • ADVANCED SAFETY PACK: SUBARU REAR VEHICLE DETECTION (SRVD)

 
 • ADVANCED SAFETY PACK: GROOTLICHTASSISTENT*3*4

  High Beam Assist verhoogt de zichtbaarheid en de veiligheid ‘s nachts door automatisch de grootlichten in en uit te schakelen afhankelijk van de rij-omstandigheden

 • ADVANCED SAFETY PACK: GROOTLICHTASSISTENT

 
*1 EyeSight is een hulpsysteem dat mogelijk niet onder alle omstandigheden optimaal werkt. De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag en naleving van de verkeersregels. De effectiviteit van het systeem is afhankelijk van vele factoren, waaronder de onderhoudsconditie van de auto, het weer en de wegomstandigheden. Raadpleeg de handleiding voor alle details over de werking van het systeem en de beperkingen van EyeSight inclusief de functies in deze brochure.

*2 Het Pre-collision Braking System werkt mogelijk niet onder alle omstandigheden. Afhankelijk van het snelheidsverschil met andere objecten, de hoogte van het object en andere omstandigheden, wordt mogelijk niet voldaan aan alle voorwaarden die noodzakelijk zijn om EyeSight optimaal te laten werken.

*3 De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag en naleving van de verkeersregels. Vertrouw om veilig te rijden niet uitsluitend op de voorzieningen van het Advanced Safety Pack. Er zijn beperkingen aan het herkennen van situaties door het systeem. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over de werking en de beperkingen van het systeem. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.

*4 Standaard op Comfort en Premium versies.