Automobielbedrijf Niestcar B.V.

NIESTCAR BV

NIESTCAR BV, uw officiële Subaru 6-sterren dealer!

NIESTCAR BV, een begrip in Noord-Holland en ver daarbuiten! Familie Niesten, de familie achter het Heemskerkse autobedrijf NIESTCAR BV is al ruim 35 jaar actief in Heemskerk. De historie van het bedrijf gaat terug naar 1985, toen Joop Niesten nog zijn brood verdiende als monteur en verkoper bij zijn broer Jan Niesten in het autobedrijf. Op 30 mei 1985 richtte Joop samen met zijn vrouw Ellen Niesten het autobedrijf NIESTCAR BV op en begon het avontuur als Officiële Austin-Rover dealer wat in de laatste jaren de naam MG-Rover kreeg. Vanaf het eerste moment is Ron Peggeman (onze bedrijfsleider) er al bij. Sinds 2004 zijn ze Officieel Subaru Zes Sterren Dealer geworden en zijn alle drie de zoons, Mark, Bob en Coen Niesten in het familiebedrijf gekomen. Deze broers hebben eind 2019 gezamenlijk het bedrijf van hun ouders overgenomen.

Al vanaf dag één is het team van NIESTCAR omgeslagen tot echte Subaru liefhebbers, altijd op zoek naar de perfecte jong gebruikte Subaru in de juiste uitvoering van de diverse modellen. Maar ook het binnenste van de techniek naar buiten halen en vooruitstrevend op het gebied van persoonlijke service. In de loop der jaren zijn er veel ontwikkelingen en veranderingen geweest, stuk voor stuk mooie momenten waar we trots op terugkijken. Een echt familiebedrijf dat constant in beweging is!

Nergens is uw auto in betere handen dan bij de Subaru-dealer zoals wij van Niestcar. We beschikken over alle speciale gereedschappen en testapparatuur. Bovendien zijn onze monteurs gespecialiseerd in het merk. Ze volgen regelmatig cursussen en trainingen om de kennis actueel te houden. Daardoor is het team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Bij NIESTCAR B.V. is het motto: Hoge kwaliteit verdient kwaliteit.

Kijk gerust verder op deze site of kom eens langs voor meer informatie.

De koffie staat altijd voor u klaar!

Mark Niesten Mede-eigenaar (Receptie / Marketing & Communicatie)
Bob Niesten Mede-eigenaar (Verkoop / Techniek / Algemeen beleid)
Coen Niesten Mede-eigenaar (Receptie / Magazijn / Aftersales)
Ron Peggeman (Verkoop / techniek)
Lindy Wullings (Administratie / Receptie)
Erik de Boer (Werkplaats, 1ste autotechnicus)
Hans Peekel (Werkplaats, 1ste autotechnicus)
René Bakkum (Werkplaats, 1ste autotechnicus)
Joop & Ellen Niesten (Oprichters, adviseurs)

Je vind ons ook op Facebook, Instagram en Youtube!