Automobielbedrijf Niestcar B.V.

Impreza

 • vanaf

  € 29.595

  Adviesprijs

 • vanaf

  6,5 l/100km**

  Gecombineerd

TECHNIEK

Subaru’s zitten boordevol fraaie techniek. Niet omdat het merk anders wil zijn, maar omdat Subaru gelooft in de voordelen van die toegepaste technologieën. Voor u heeft het als voordeel dat u een auto krijgt die veiliger is, beter rijdt, comfortabeler is en bovendien uitermate betrouwbaar is.

 
 • SUBARU BOXER MOTOR

  Een boxermotor is een platte, compacte en krachtige motor waarbij de zuigers 180 graden uit elkaar staan en naar elkaar toe bewegen in een horizontale richting. Subaru is al meer dan 50 jaar trouw aan de boxermotor omdat dit type motor compacter en veiliger is dan conventioneel gebouwde motoren.

 
 • SYMMETRICAL ALL-WHEEL DRIVE (S-AWD)

  Symmetrical AWD noemt Subaru zijn permanente vierwielaandrijving. Ontleden we de naam dan blijkt dat het systeem symmetrisch is. Dat wil zeggen dat de aandrijfassen precies even lang zijn en de aandrijfkrachten dus overal gelijk. Dat levert een zeer stabiel weggedrag op. Ook belangrijk, Subaru gebruikt permanente vierwielaandrijving. Niet alleen om onder moeilijke omstandigheden goed uit de voeten te kunnen, maar om overal en altijd maximale grip te hebben. Dat is wel zo veilig.

 
 • SUBARU GLOBAL PLATFORM

  Het Subaru Global Platform (SGP) is de bodemplaat die als basis dient voor de nieuwe generatie Subaru’s. Het platform is stijver, met een betere wegligging en meer comfort als resultaat. En het platform kan veel beter met botsenergie uit de voeten, wat een zeer positieve invloed op de botsveiligheid heeft. Het nieuwe platform biedt dus nóg meer plezier en bovenal gemoedsrust voor bestuurder en passagiers.

 
 • LINEARTRONIC + ACTIVE TORQUE SPLIT AWD

  De Lineartronic Continu Variabele Transmissie is een bijzondere automatische transmissie. Deze automaat, standaard op de Impreza, zoekt altijd het juiste motortoerental op voor optimale prestaties. Dat schakelen gebeurt naadloos. Ten opzichte van een traditionele automaat is de Lineartronic CVT lichter en compacter en springt hij zuiniger met brandstof om. In samenwerking met de Lineartronic stuurt het Active Torque Split AWD-systeem standaard 60 procent van het koppel naar de voorwielen en 40 procent naar de achterwielen. Indien nodig wordt de koppelverdeling aangepast tot een 50/50 verdeling als reactie op actuele tractieomstandigheden.

 
 • Infotainment

  Een auto kan tegenwoordig niet meer zonder een uitgebreid infotainmentsysteem. Muziek, connectiviteit, navigatie, alles dat nodig is om comfortabel en met plezier auto te rijden moet met elkaar samenwerken. Subaru gebruikt populaire apps als Apple CarPlay* en Android Auto**. Spraakherkenning maakt handsfree gebruik mogelijk. Hierdoor bent u minder afgeleid wanneer u onderweg bent, hetgeen de veiligheid van u en uw passagiers ten goede komt.

  * Apple Car Play is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.
  ** Android™ en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google Inc.